Až do 16.7. jsme na dovolené. Objednávky vybavíme po tomto datu. Hezké léto :)

Puget Vašich snů v kýblu

Také sníte o tom, že se muž Vašich snů před Vámi nečekaně zjeví s obrovskou květinou? Nemyslím takovou tu květinu, co se dává běžně na narozeniny, ale obrovitánský puget, takový, co se dává jen několikrát za život. A vy omdlíte láskou, zahrnete toho báječného muže spoustou polibků, láskyplně si vezmete tu kytici snů a pak... A pak jí dáte do plastového kbelíku na vytírání podlahy, protože se tenhle macek prostě nikam jinam nevejde....

No možná uděláte pár pokusů, ale poté, co Vám převrhne i tu největší vázu a taky pětilitrovou zavařovací sklenici a možná i dědečkův džbán na pivo prostě rezignujete a dáte ji do té nenáviděné plastové věci, se kterou každý týden musíte vytírat. 

Tak to ne milé dámy, výjimečné květiny si zasluhují výjimečnou péči a ta začíná opravdu velkou a stabilní vázou. A samozřejmě, že se ve Vás ozývá Vaše praktické já, které Vám ťuká na čelo a říká: "A k čemu jinýmu jí jako budeš používat. Zase další lapačka na vejry. A stejně už Ti nikdy takovou kytku znovu nepřinese. " 

Tak za prvé přinese, protože skvělé ženy dostávají nádherné květiny. A taky to snění a očekávání krásných věcí nesmíte nikdy nikdy vzdát. A za druhé, my pro Vás máme vázu, ve které budou krásně vypadat ty obrovské květiny, kterými Vás od teď určitě bude nejméně jednou ročně zahrnovat. A i kdyby ne, tahle plechová váza s pozinkovým plášťěm bude odteď Vás parťák pro všechna roční období. Já jsem vždycky tak trošku záviděla těm dámám, které si dokázaly svoje obydlí vyzdobit krásnými květinovými dekoracemi. A aby jim je všichni záviděli, dávaly je často před vchodové dveře, aby je všichni kolemjdoucí mohli obdivovat.  No a naše plechová váza Vám umožní velké impaktní dekorace v cuku letu. Naše váza je vysoká 35 cm, takže se do ní krásně vejdou i metrové dekorace.  Na jaře stačí nařezat vrbové nebo březové větvičky a  ozdobit je barevnými mašličkami. Nebo co takhle voňavou dekoraci z planých šeříků?  V létě si také určitě poradíte, zahrada je přece plná kvetoucích keřů, louky plné vzrostlých lučních květin.  Na podzim vázu mohou ozdobit větvě s barevnými listy nebo šlahouny stálezelného břečťanu nebo zimolezu v kombinaci s malými dýněmi. A před Vánocemi stačí na libovolné holé větvičky navěšet Vaše oblíbené Vánoční dekorace a impaktní dekorace je hotová za pět minut. 

A asi nejlepší na téhle váze je její univerzálnost - pokud si ji zvolíte v neutrální barvě (vínová, tmavě zelená, bílá nebo jen stříbrná), lze ji doladit opravdu s velkým množstvím doplňků. Váza je z plechu, takže jí neohrozí ani děti a domácí mazlíčci - i když ji převrhnou, nerozbije se. No a díky zinkovému žárování je také odolná korozi a bude tak zdobit Váš domov po mnoho let a trpělivě čekat na tu výjimečnou květinu od muže Vašich snů. 

  Kč 

No a tyhle vázy stojí 329 Kč a najdete je na našem e-shopu: 

http://www.konvik.cz/vazy/vaza-valcova-tmave-zelena-35-cm/

 http://www.konvik.cz/vazy/vaza-valcova-stribrna-pozinkovana-35-cm/